Νέα

Ανάλυση σε φρεζάρισμα νήματος της μηχάνημα άλεσης NC
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-10-22 15:49:07  Hits: 15

\\ Πριν αποστείλετε την εμφάνιση της αριθμητικής εργαλειομηχανών ελέγχου, περάστε την επεξεργασία εξαρτάται κυρίως από την κοινή εργαλειομηχανών, αλλά με τη χρήση κοινών εργαλειομηχανών για το νήμα διαδικασία έχει χαμηλή απόδοση και χαμηλή ακρίβεια και την ποιότητα επεξεργασίας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πελάτη. Η χρήση της NC επεξεργασίας νήματος άλεσης, όχι μόνο τη βελτίωση της αποδοτικότητας επεξεργασίας, επεξεργασία ακρίβεια και την επεξεργασία της ποιότητας, αλλά επίσης μπορεί να ελέγξει με ακρίβεια το μέγεθος νήματος, να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του νήματος.

1. Τύποι τεχνολογία επεξεργασίας νήματος στην περιοχή NC Κέντρο Κατεργασίας

\\ νήμα Ν1.1 μέθοδος άλεσης

There είναι πολλές μέθοδοι επεξεργασίας του κοχλία νήμα. Το NC Κέντρο Κατεργασίας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μέθοδο της άμεσης άλεσης για την επεξεργασία της σπείρωμα κοχλία. Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας σπειρώματος κοχλία είναι σχετικά απλή και μπορεί να επεξεργαστεί το σπείρωμα κοχλία με μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, ως εκ τούτου, αυτό το είδος της μεθόδου επεξεργασίας νήματος χρησιμοποιείται ευρέως, και πλεονεκτήματα επεξεργασίας του είναι επίσης πολύ προφανές. Άλεση επεξεργασία νήμα έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ακρίβειας και υψηλής απόδοσης. μέθοδος Νήμα άλεσης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο κόφτη με τη διαδικασία αριστερά

handed και δεξιάhanded σπειρώματα, το οποίο είναι βολικό και αποτελεσματικό.--

\\ διαδικασία βρύσης Ν1.2

in Εκτός από τη μέθοδο άλεσης, της μεθόδου επεξεργασίας της βρύσης χρησιμοποιείται επίσης ευρέως επί του παρόντος. Αυτή η μέθοδος επεξεργασίας χρησιμοποιείται γενικά στην επεξεργασία νήμα με μικρότερη διάμετρο, λόγω των λιγότερο μεταλλοτεχνίας προσπάθειας. Αυτό το είδος της βρύσης χρησιμοποιείται ευρέως στην επεξεργασία νήμα, αλλά για να εξασφαλισθεί η ακρίβεια αυτής της μεθόδου επεξεργασίας, είναι απαραίτητο να ταιριάζει με την διάμετρο λεπίδα του τρυπανιού σύμφωνα με την οπή διάτρησης. Προκειμένου να μειωθεί η ποσότητα των εργασιών στα τέλη

stage επεξεργασίας νήματος, θα πρέπει να διασφαλιστεί το μέγεθος της τρύπας κάτω νήμα, μπορεί να διασφαλιστεί όχι μόνο το μέγεθος της επεξεργασίας νήματος, αλλά και η φθορά της βρύσης μπορεί να μειωθεί σε κάποιο βαθμό.

-

2. Βασικά σημεία της Νήμα τεχνολογίας επεξεργασίας των NC Κέντρο Κατεργασίας

in η διαδικασία της επεξεργασίας νήματος, NC άλεση είναι η πιο σημαντική και η πιο κοινή μέθοδος επεξεργασίας νήμα. Προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια και η ποιότητα του νήματος μεταλλοτεχνίας, είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητή η ροή εργασίας του εργαλείου κοπής στο νήμα άλεσης, για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η πρακτικότητα του συστήματος προγραμματισμού, και να δώσουν προσοχή στην ακολουθία χρησιμοποιώντας την κοπή εργαλείο, αποφεύγεται η περιττή σφάλμα ακριβείας και απόκλιση στην επεξεργασία νήμα. Το πιο σημαντικό μέρος της επεξεργασίας νήμα είναι η επεξεργασία του πρώτου σπειρώματος. Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας του πρώτου σπειρώματος, είναι απαραίτητο να ελέγχεται η έλικα να εξασφαλίζουν ότι το μεταποιημένο νήμα και πίσσα πληρούν τις απαιτήσεις της επεξεργασίας ακρίβειας. Μετά το πρώτο νήμα υποβάλλεται σε επεξεργασία, θα πρέπει να μετράται σε χρόνο. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε λάθος μεταλλοτεχνίας, θα πρέπει να προσαρμοστεί αμέσως. Σε αυτή τη διαδικασία, το νήμα και πίσσα συνήθως ανιχνεύονται με τη μέθοδο της αντίστροφης κόφτη επανατύλιξης και η επιθεώρηση χάλυβα χάρακα. Η ποσότητα του πίσω εργαλείο αποτελεί επίσης βασικό περιεχόμενο στην επεξεργασία νήμα. Το προσωπικό επεξεργασία μπορεί να πάρει πραγματικά \\ δεδομέναntime με την ακριβή μέτρηση της στον αγωνιστικό χώρο και ρυθμίστε το να ανταποκριθεί στην απαίτηση της κατεργασία ακριβείας.

-

Compared με άλλες μεθόδους κατεργασίας, τη δύναμη του νήματος μέθοδος άλεσης είναι μικρότερη, έτσι ώστε σπάνια συνέβη το φαινόμενο της αποκοπής. Ακόμη και αν το εργαλείο έχει υποστεί βλάβη οφείλεται σε λανθασμένους χειρισμούς, είναι εύκολο να λυθεί και λαβή. Κατά τη διαδικασία της βρύσης κατεργασίας, λόγω της συνεχούς κατεργασίας και την μεγάλη δύναμη, είναι δύσκολο να εκπληρώσει τα συντρίμμια κοπής, η οποία οδηγεί στην σοβαρή φθορά της βρύσης.

3. Εφαρμογές του νήματος άλεσης

(1) για το νήμα με χαμηλότερη σκληρότητα, μεγαλύτερη παρτίδα παραγωγής και μικρότερη διάμετρο σπειρώματος, η μέθοδος επεξεργασίας της βρύσης είναι συνήθως χρησιμοποιείται για την επεξεργασία του νήματος, ο κύριος λόγος είναι ότι η μέθοδος επεξεργασίας μπορεί να σώσει το κόστος επεξεργασίας και να μειώσει τις δαπάνες της επιχείρησης. Για το νήμα με μεγαλύτερες μήκος, η βρύση μέθοδος κατεργασίας είναι συνήθως υιοθετηθεί, επειδή είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τη μηχανική κατεργασία των πλέον νήμα σε άλεση, ενώ η μέθοδος άλεσης είναι κατάλληλη για το νήμα με μεγαλύτερη διάμετρο και μικρότερο μήκος.

(2) όταν χρησιμοποιείται η μέθοδος ΤΑΡ για την επεξεργασία του νήματος, η όλη κλωστή θα είναι σε επαφή με τη βρύση, λόγω της δύναμης που εφαρμόζεται everywher\\ Ν101 ;, έτσι ώστε η υψηλή \\ εξοπλισμόςnpower συνήθως απαιτείται κατά τη χρήση του πατήστε για να επεξεργαστεί το νήμα, και η δύναμη που εφαρμόζεται στη διαδικασία άλεσης του νήματος είναι μικρή, ως εκ τούτου, η χρήση των απλών εργαλείων μηχανής μπορεί να ολοκληρωθεί η επεξεργασία.

&(3) για λεπτές#walled μέρη, τμήματα με μεγαλύτερες διαστάσεις ή σπείρωμα τμημάτων με πιο πολύπλοκες οπές, νήμα άλεση χρησιμοποιείται γενικά επειδή οι δυνάμεις και παραμόρφωση είναι μικρότερα, και μπορεί να είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς τον πυθμένα του σπειρώματος. Το κάτω μέρος του κώνου-shaped νήμα γενικά δεν χρησιμοποιούνται μέθοδοι επεξεργασίας άλεσης, επειδή αυτή η μέθοδος επεξεργασίας δεν είναι βολικό για την κατώτατη νήμα άλεση.

(4) τα τμήματα σπειρώματος του γενικού υλικών μπορεί να κατασκευαστεί από βρύση ή το φρεζάρισμα, αλλά τα τμήματα του σπειρώματος των ειδικών υλικών συνήθως μηχανικά με άλεση, ο κύριος λόγος είναι ότι ο σκληρός κράμα του υλικού νήματος εργαλείου φρεζαρίσματος έχει υψηλή σκληρότητα, η οποία μπορεί να μην προκληθεί ζημιά στο εργαλείο στη διαδικασία της κατεργασίας, και το εργαλείο έχει μικρότερη επαφή με το νήμα, έτσι δεν είναι εύκολο να βλάψει το νήμα, ο κόφτης νήμα άλεσης δεν μπορεί επαφή με το τσιπ του τεμαχίου και την αιτία του φαινομένου του ιξώδους, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια νήμα στη διαδικασία της κατεργασίας.--


Προηγούμενος: Εφαρμογή στρατηγι...

Επόμενο: Η Siemens συμβάλλει σ...